Apartmani Nikola Škarica


Apartmani

Svi apartmani su opremljeni klima uređajem, SAT- TV-om, bežičnim internetom i kuhinjom. Svaki apartman ima balkon s kojeg se pruža pogled na more i obližnje otoke.
Gostima je na raspolaganju besplatan parking, roštilj s ljetnom kuhinjom i natkrivena veranda.
Predah od sunčanja na plaži možete iskoristiti za opuštanje uz domaće rakije i vino, dok djeca bezbrižno uživaju u prostranom vrtu ili igrajući stolni tenis, a istovremeno su uz Vas.

Udaljenosti od apartmana

Plaža 100 m "Dino" zabavni park 250 m
Autobusna stanica 150 m Trgovina 300 m
Liječnik 150 m Bankomat 300 m
Ljekarna 150 m Benzinska crpka 300 m
Restoran 200 m Grad Omiš 1 km
Sport 200 m Pošta 1 km
Apartman A1

Apartman A1 2+2

Apartman A1 smješten je na prvoj etaži kuće.
Sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom, prostrane kupaonice, potpuno opremljene kuhinje sa blagavaonicom, dnevnog dijela sa trosjedom na razvlačenje i terase s prekrasnim pogledom na more.
Površina apartmana je 35 m².
Pročitaj više...

Studio apartman A2A

Studio apartman A2A 2

Studio apartman A2A smješten je na prvoj etaži kuće.
Sastoji se od spavaćeg dijela s bračnim krevetom, kupaonice, kuhinje sa blagavaoničkim stolom i terase s prekrasnim pogledom na more. Površina studio apartmana je 16 m².
Pročitaj više...

Apartman A3

Apartman A3 2+2

Apartman A3 smješten je na prvoj etaži kuće.
Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonom i balkonom te dnevnog dijela s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjom, kupaonom i balkonom s prekrasnim pogledom na more. Površina studio apartmana je 36 m².
Pročitaj više...

Studio apartman A5

Studio apartman A5 2+1

Studio apartman A5 smješten je na drugoj etaži kuće.
Sastoji se od spavaćeg dijela sa bračnim krevetom, fotelje na razvlačenje, kupaonice, kuhinje sa blagavaoničkim stolom i terase s prekrasnim pogledom na more. Površina studio apartmana je 20 m².
Pročitaj više...

Apartman A6

Apartman A6 2+2

Apartman A6 smješten je na drugoj etaži kuće.
Sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupaonice, kuhinje sa blagavaonicom, dnevnog dijela sa dvosjedom na razvlačenje i terase s prekrasnim pogledom na more. Površina apartmana je 35 m².
Pročitaj više...

Apartman A7

Apartman A7 4+1

Apartman A7 smješten je na drugoj etaži kuće.
Sastoji se od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom, dvije kupaonice, kuhinje sa blagavaonicom, dnevnog dijela s kutnom garniturom na razvlačenje i tri terase s prekrasnim pogledom na more. Apartman je površine 55 m² i može primiti 4 osobe + 1.
Pročitaj više...

Apartman A8

Apartman A8 4+1

Apartman A8 smješten je na drugoj etaži kuće.
Sastoji se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom i druge spavaće sobe sa bračnim krevetom i kupaonicom, kupaonice, potpuno opremljene kuhinje sa blagavaonicom i 2 terase sa prekrasnim pogledom na more. Površina apartmana je 50 m².
Pročitaj više...

Apartman Inula

Apartman Inula 6+2

Apartman INULA smješten je u potkrovlju kuće s tri spavaće sobe, dvije kupaonice, opremljenom kuhinjom, prostranom dnevnom sobom, blagovaonicom i terasom s pogledom na more.
Pročitaj više...

Kontakt

Galerija